Rektoru bibliogrāfiju triloģijas atvēršanas svētki - Didrihsone, Lāsma; Liepa, Aivars (LU Bibliotēka, 2014)
Videoieraksts Mārtiņu dienas pasākumam, LU Bibliotēkā 2014. gada 10. novembrī. Pasākuma ietvaros tika atvērti bibliotēkas darbinieku sagatavotie bibliogrāfiekie rādītāji trim LU Rektoriem - Mārtiņam Bīmanim, Mārtiņam Zīlem un Māŗtiņam Prīmanim. Pasākumu vadīja Lāsma Didrihsone. Piedalījās Mārcis Auziņš, Indriķis Muižnieks, Māris Baltiņs, Valdis Segliņš, Iveta Gudakovska u.c.
Grāmatu atvēršanas svēti
Mārtiņu diena bibliotēkā
Keywords: LU vēsture; Rektoru bibliogrāfiekie rādītāji; Prof. Mārtiņš Bīmanis; Prof. Mārtiņš Zīle; Prof. Mārtiņš Pīmanis; Grāmatu atvēršana; Mārtiņu diena LU Bibliotēkā; Videoieraksts