docx un xlsx formātu atbalsta īstenošana rīkā DIREPO - Iljins, Uldis (Latvijas Universitāte, 2014)
Darbā ir aprakstīts atskaišu rīka DIREPO funkcionalitātes paplašināšana, pievienojot XLSX un DOCX failu formātu atbalstu. DIREPO nodrošina atskaišu definēšanu un atskaišu izpildi daţādos formātos. Pirms kvalifikācijas darbā aprakstītajām izmaiľām DIREPO spēja ģenerēt atskaites DOC, XLS, PDF un HTML formātos. Jauno formātu atbalsta izstrāde tika veikta, lai uzlabotu MS Excel un MS Word atskaišu ģenerēšanu. Projektā īstenota spējās programmēšanas metodoloģija.

The paper describes functionality extension for tool DIREPO, by adding XLSX and DOCX file support. Tool DIREPO provide ability to define and generate reports in various formats. Before work, that is described in this paper, was done DIREPO was able to generate reports in DOC, XLS PDF and HTML formats. Support for new formats was carried out in order to improve MS Excel and MS Word report generation. In this project is used agile software development methods.
docx un xlsx format support implementation in DIREPO
Keywords: Datorzinātne