Mājas lapa „Psiholoģiskie testi” - Ankudinova, Inese (Latvijas Universitāte, 2014)
Mājas lapa „Psiholoģiskie testi” ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta mājas lapa, kurā ir pieejami visdažādākie psiholoģiskie testi (http://tests-and-you.96.lt/). Mājas lapas apmeklētājiem tiek piedāvāta iespēja novērtēt sevi, savas paslēptās īpašības un uzzināt kaut ko vairāk par sevi, izpildot kādu no piedāvātajiem testiem. Mājas lapa ir pieejama jebkuram apmeklētājam, ir vajadzīgas tikai pamata prasmes ar datoru, planšetdatoru vai mobilo telefonu un internetu, lai izmantotu mājas lapas piedāvātās funkcijas.

Home page 'Psychological Tests' is the website that is developed as a part of the qualification thesis. The wide range of psychological tests is available there in a home page (http://tests-and-you.96.lt/). The users of a home page have an opportunity to evaluate themselves, their hidden characteristics and learn something more about them by completing some of the proposed tests. The home page is available to any visitor, only basic skills of computers, tablets or mobile phones and the Internet connection is necessary to take advantage of the features offered by the website.
Web site „Psychological tests”
Keywords: Datorzinātne