Carlsberg grupas darbinieku iesaistīšanās Baltijas valstu sektorā - Kaņepe, Sintija (Latvijas Universitāte, 2014)
Darba tēma - „Carlsberg grupas darbinieku iesaistīšanās Baltijas valstu sektorā”. Pasaules darba tirgū ir nepieciešami kvalitatīvi darbinieku resursi, kas veicina konkrēto uzņēmumu attīstību, piesaista profesionāļus, ir lojāli un ilgtermiņā. Pēc vairāku pētījuma rezultātiem ir atklājies, ka darbinieku iesaistīšanās ir noteicošs rādītājs uzņēmumu biznesa attīstībā. Darba galvenais pētījuma mērķis - izanalizēt Carlsberg grupas Baltijas valstu sektora darbinieku iesaistīšanos tendenci uzņēmuma darbībā. Pamata uzdevums mērķa izpildei ir analizēt darbinieku iesaistīšanās tendences Carlsberg grupas Baltijas sektorā. Pētījumā ir izmantota Gallup aptauja, lai noskaidrotu darbinieku iesaistīšanos. Aptaujas rezultāti pierādīja, ka iesaistīšanās Baltijas sektorā ir augstā līmenī, bet ir atšķirīgas sfēras, kuras nepieciešams attīstīt. Atslēgvārdi: darbinieku iesaistīšanās, Carlsberg grupas Baltijas sektors, Gallup darba audita aptauja, ekspertu intervija.

Theme of Diploma paper is „Carlsberg Group employee engagement in the Baltic States”. In the global labour market is necessary qualitatively staff resources, who promote organization development, attract professionals, are loyal and long – term. According to several studies it has been found that employee engagement is determinative indicator in organization business development. The main study goal is after results of the survey analyse Carlsberg Group employee engagement trend in the Baltic States organization operation and make proposals to process promotion. The basic tasks of goal execution is analyse Carlsberg Group engagement in the Baltic States sector. In the study was used Gallup survey to find out level of employee engagement. The survey results prove, that engagement in the Baltic States is in high level, but are different areas which necessary develop. Keywords: employee engagement, Carlsberg Group companies of Baltic States, Gallup survey, expert interview.
Carlsberg Group Employee Engagement in the Baltic States
Keywords: Ekonomika