Power BI datu analīzes rīka integrācija Microsoft Dynamics NAV sistēmā - Karašovs, Andris (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darba tēma ir “Power BI datu analīzes rīka integrācija Microsoft Dynamics NAV sistēmā”. Microsoft Dynamics NAV ir viena no pasaulē populārākajām uzņēmuma resursu plānošanas sistēmām. Liela daļa uzņēmumu, kas izmanto Microsoft Dynamics NAV sistēmu ir iekrājuši kolosālu apjomu ar neapstrādātiem, neanalizētiem uzņēmuma iekšējiem, klientu un piegādātāju datiem. Augot neapstrādātu datu skaitam, aug arī nepieciešamība pēc kvalitatīvas un vieglas analīzes. Šo iespēju sniedz moderni un perspektīvi analīzes un biznesa inteliģences rīki. Bakalaura darba mērķis ir gūt priekšstatu par korektu BI rīku izstrādes prasībām un, vadoties pēc tām, izstrādāt pielāgojumu Microsoft Dynamics NAV 2018 sistēmai. Darbs sastāv no 40 lapaspusēm, 5 tabulām un 8 attēliem.

The Bachelor of Business topic is “Integration of the Power BI Data Analysis Tool into Microsoft Dynamics NAV system”. Microsoft Dynamics NAV is one of the world's most popular enterprise resource planning systems. A large proportion of companies that use Microsoft Dynamics NAV have not built up big amounts of raw, unanalyzed internal, customer, and supplier data. As the number of raw data grows, there is also a need for qualitative and light analysis. This option is provided by modern and prospective analytics and business intelligence tools. The aim of the bachelor's work is to get an idea of the correct requirements for developing BI tools and, to develop an adaptation to the Microsoft Dynamics NAV 2018 system. The work consists of 40 pages, 5 tables and 8 pictures.
Integration of Power BI data analysis tool into Microsoft Dynamics NAV system
Keywords: Datorzinātne; Microsoft Dynamics NAV 2018; Microsoft Azure; Biznesa inteliģence; BI; Microsoft Power BI