Izsoļu sistēma uz satvara “Laravel” - Kasparsons, Reinis (Latvijas Universitāte, 2015)
Darbā aprakstīta informācijas sistēma, kas paredzēta uzņēmumam, kuram nepieciešama vienkārša izsoļu sistēma pakalpojumu un preču izsolei. Sistēmas klientiem tā nodrošina produkta iegādes iespēju, bet pārdevējam savu produktu un pakalpojumu vienkāršu izsoli. Sistēmas realizācija datu glabāšanai izmanto datubāzi ar SQL pieeju. Lietotāju skati tiek veidoti, izmantojot PHP, HTML5,CSS3,Bootstrap un Laravel.

A system for an enterprise, in need for a simple auction system, is described in this work. It provides an automated bidding and auction system for clients and various views and functions, helpful in auctioning the old product or a service from enterprise to auction participants. The system stores its data using a database with SQL access. User views are created using PHP, HTML5, CSS3, Bootstrap and Laravel.
Auction system on framework "Laravel"
Keywords: Datorzinātne; izsoles; prece; datubāze; pakalpojumi