Padziļinātas matemātikas mācīšanas metodika 5.-7. klašu skolēniem - Zinberga, Laila (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darbā apkopota autores pieredze un iegūtās zināšanas darbā ar 5. – 7. klašu skolēniem padziļinātas matemātikas mācīšanas jomā. Sniegts ieskats darba autores organizētajos pasākumos padziļinātas matemātikas mācīšanas veicināšanai Latvijā. Darba ietvaros izstrādāti un publicēti divi mācību palīglīdzekļi padziļinātai matemātikas mācīšanai 4. – 9. klasēs, kur apkopoti 2009./2010., 2010./2011. mācību gadu visu Latvijas Universitātes A. Liepas Neklātienes matemātikas skolas organizēto olimpiāžu un konkursu uzdevumi, izstrādāti to izvērsti atrisinājumi un sniegti ieteikumi.

The Master paper summarizes the experience of the author and her acquired knowledge by working with 5th to 7th grade students in the field of advanced mathematics. The paper includes an insight in the author’s organized activities to promote the teaching of the field of in-depth mathematics in Latvia. Two teaching aids of problems and detailed solutions based on the materials of mathematics competitions organized by LU A.Liepas Correspondence Mathematics School in academic years 2009/2010 and 2000/2011 are developed.
Methods for teaching of advanced mathematics to 5.-7. grade students
Keywords: Matemātika