JIRA platformas pieteikumu vizualizācijas sistēma - Rumka, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācija darba ietvaros tika izveidota sistēma, kas spēj attēlot JIRA platformas kanban paneļus daudz uzskatāmākā veidā. Sistēmas administratoriem ir iespēja izveidot prezentācijas no sev interesējošiem paneļiem, lai varētu vieglāk sekot līdzi projektu norisei. Sistēma sastāv no divām daļām – servera puses, kurā tiek veikti pieprasījumi no JIRA platformas un apstrādāti saņemtie dati, kā arī lietotāja puses, kurā tiek attēlotas paneļu prezentācijas, kā arī administratoriem pieejamā prezentāciju rediģēšana un statistika. Projektu veidoja divi LU studenti, katram atbildot par vienu no divām daļām.

In this qualification project there was made a system that can draw kanban boards from JIRA platform more efficient. Systems administrators can create presentations from boards they work with, so they could follow the progress in these projects. This system contains 2 parts – server side that is responsible of collecting data from JIRA and managing it. Second part is front-end, that is responsible about administrator user interfaces of presentation management and statistics and also shows the presentations and boards for users. Project was realized by two students from Latvian University, both responsible for one of the parts.
JIRA software issue visualization system
Keywords: Datorzinātne; c#; .Net; ASP.NET Core; React.js; Active Directory