Uzņēmuma SIA "ZS Veģi" attīstības stratēģija - Kalniņa, Anita (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma ir „Uzņēmuma SIA „ZS Veģi” attīstības stratēģija”. Izstrādājot stratēģiju, tiek apzinātas stiprās un vājās puses, saskatītas ārējās vides iespējas un draudi, izmantojot uzņēmuma rīcībā esošos resursus un prasmes. Bakalaura darba mērķis ir, balstoties uz teoriju, izanalizēt uzņēmuma SIA „ZS Veģi” darbību un izstrādāt attīstības stratēģijas pilnveidošanas elementus. Darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā autore apskata stratēģijas definīcijas un tās elementus, 2. nodaļā - lauksaimniecības un graudkopības attīstību. Autore 3. nodaļā analizē uzņēmuma attīstības stratēģijas elementus. Nobeigumā tiek izdarīti secinājumi un priekšlikumi uzņēmuma attīstības stratēģijas uzlabošanā. Darbs ir izstrādāts latviešu valodā. Tā apjoms ir 67 lapaspuses, izmantoti 28 literatūras avoti, iekļauti 18 attēli, 7 tabulas un 2 pielikumi.

The title of Bachelor Thesis is „The development strategy of company Ltd. „ZS Veģi”. Creating strategy there are identified strengths and weaknesses, distinguished external opportunities and threats by using available resources and skills of the company. The aim of Bachelor Thesis is to analyze company “ZS Veģi” and to create development strategy’s improvement elements. The Bachelor Thesis is divided in 3 chapters. In the first chapter author reviews definitions of strategy and its elements, in the 2nd chapter - development of agriculture and grain farming. In the third part author analyses company’s development strategy’s elements. Finally, there is given conclusion and suggestions by author for the company about development strategies improvements. The Bachelor Thesis is written in Latvian. It consists of 67 pages; there are used 28 literature sources. It includes 18 pictures, 7 tables, 2 attachments.
The development strategy of company Ltd. "ZS Veģi"
Keywords: Vadībzinātne