Meklēšanas tendenču apkopošanas sistēma - Kudiņa, Inita (Latvijas Universitāte, 2010)
Meklēšanas rezultātu tendenču apkopošanas sistēma ir paredzēta jebkuram cilvēkam, kurš vēlas gan ekonomēt savu laiku, gan pārzināt visus jaunumus, kuri ir pieejami no Google Search Api meklēšanas sistēmas. Sistēma izstrādāta kā tīmekļa vietne, izmantojot PHP, MySQL un JavaScript tehnoloģijas. Ideja bija izveidot tīmekļa vietni, kurā būtu iekļauts kaut kas inovatīvs un piesaistošs interesi, kā arī likt izpildīt sistēmai visu „melno darbu”.

Search trend gathering system is intended for anyone who wants to economize their time and know all the news, which are available from the Google Search API search system. The system is designed as a website using PHP, MySQL and JavaScript technology. The idea was to create a website, which would have included something innovative and attractive interest, as well as cause the system to meet all the "blue collar work".
Search trend gathering system
Keywords: Datorzinātne