DAMS – dalīšanās, aptaujas, mūzika un saites - Reizupa, Vita (Latvijas Universitāte, 2013)
Sociālais portāls “Dalīšanās Aptaujas Mūzika Saites” (turpmāk – DAMS) tiek veidots kā vietne, kur uzglabāt mīļākos mūzikas videoklipus, savas pārdomas, interesantas saites, iespēja veidot un piedalīties aptaujās, sekot draugu aktivitātēm, sūtīt personiskas vēstules. Rakstus var koplietot ar tādiem populāriem portāliem kā draugiem.lv un facebook.com. DAMS tas ir viss vienuviet – ērti un pārskatāmi. Sistēma ir izveidota izmantojot PHP valodu un MySql datu bāzes pārvaldības rīku uz codeigniter framework bāzes – tas nodrošina vieglu un ērtu navigāciju lapā, koplietošanas iespējas, datu apmaiņu ar datu bāzi. Iegūta mājas lapa, kas atbilst iecerei. Lapa izvietota internetā, to var atrast adresē: http://dams.vitareizupa.id.lv/

Social Portal "Sharing Survey Music Links" (hereinafter – DAMS stand for Latvian “Dalīšanās Aptaujas Mūzika Saites”) is designed as a site where you can keep your favourite music videos, interesting thoughts and links, possibility to create and to take part in surveys, follow to friends, to send messages. Articles can be shared with such popular sites as draugiem.lv and facebook.com. The system is designed in PHP language and MySQL database management tool based on codeigniter framework - it provides an easy and convenient navigation page sharing opportunities, and to exchange data with the database. Get a website that meets the intention. Page located on the Internet, it can be found at: http://dams.vitareizupa.id.lv/
SSMS – sharing, surveys, music, links
Keywords: Datorzinātne