Pasākuma tīmekļa vietnes izstrāde - Veilande, Madara Juta (Latvijas Universitāte, 2015)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāta pasākuma tīmekļa vietne. Tā ir tīmekļa vietne, kas ļauj lietotājiem uzzināt informāciju par “Summer Lab 2015” pasākumu, pieteikties tam un apskatīt pasākuma emuāru, kā arī lapas administratoriem pārskatīt pieteikušos potenciālos pasākuma apmeklētājus un pārvaldīt emuāra saturu. Lai pieteiktos pasākumam nav nepieciešama reģistrācija, bet lai pārvaldītu tīmekļa vietnes saturu, tā ir nepieciešama. Pieteikšanās pasākumam ir vienkāršota līdz nepieciešamās informācijas ievadei. Darbā izmantotas tādas tehnoloģijas kā Laravel 4.2 (PHP ietvars), PHP, MySQL, HTML5, Mailigen API, CSS, JavaScript un Jquery. Atslēgas vārdi: Summer Lab, pasākums, emuārs, tīmekļa vietne

This qualification work is based on a development of a home page of an event. This home page users can use to get an information about “Summer Lab 2015” event, apply to it and view event blog, also home page administrator can review applicants and manage blog content. There is no registration required to apply for an event, but it is required to manage home page content. New user registration can only do other registered user, because content management is only for home page orderers. Applying for an event is simplified to only entering required information. In this qualification work there are used technologies like Laravel (PHP framework), PHP, MySQL, HTML5, CSS, Mailigen API, JavaScript and JQuery. Keywords: Summer Lab, event, Laravel, home page
Web page development for an event
Keywords: Datorzinātne; Summer Lab; pasākums; emuārs; tīmekļa vietne