Valmieras naktsmītņu produktu kvalitāte - Tupikēviča, Sanita (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darbā „VALMIERAS NAKTSMĪTŅU PRODUKTU KVALITĀTE” tiek apskatīta Valmieras pilsētas sertificētajās viesnīcās „Wolmar”, „Naktsmājas” un „Vidzeme”. Darba mērķis ir izstrādāt priekšlikumus izvēlēto viesnīcu produktu kvalitātes pilnveidošanai un pieprasījuma stimulēšanai pēc šīm viesnīcām Valmieras pilsētā. Darba 1. nodaļā tiek paskaidrots tūrisma produkta jēdziens un tā virzība tirgū. Darba 2. nodaļā tiek paskaidrots kvalitātes jēdziens un kvalitātes vadības teorijas. Darba 3. nodaļā aprakstīts Valmieras pilsētas naktsmītņu raksturojumus. Darba 4. nodaļā tiek analizēta viesnīcu „Wolmar”, „Naktsmājas” un „Vidzeme” produktu kvalitāte. Noslēgumā secināts, ka visām 3 viesnīcām ir produkti, kuru kvalitāte vēl ir jāuzlabo. Bakalaura darba apjoms ir 82 lappuses, tas sastāv no ievada, 4 nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, kā arī pielikumiem uz 13 lapām. Darbā ievietota 1 tabula un 29 grafiskie attēli. Darba izstrādē izmantoti 52 literatūras avoti, no kuriem 23 avoti ir svešvalodās.

Bachelor work "VALMIERAS ACCOMMODATION PRODUCT QUALITY” is discussed in Valmiera city hotels at certified"Wolmar "," Naktsmājas "and" Vidzeme ". Work is to develop proposals for the selected hotel in product quality improvement and to stimulate demand for these hotels in Valmiera. Work first part explains the concept of tourism product and market developments. Work 2nd part explains the concept of quality and quality management theories. Work 3rd Valmiera City part describes the characteristics of accommodation. Work 4th part analyzes the hotel "Wolmar", "Lodging" and "Vidzeme" quality of products. In conclusion, concluded that all three hotels are products of a quality to be improved. Bachelor's workload has 82 pages, it consists of an introduction, 4 chapters, conclusions and proposals, as well as attachments to 13 pages. Work has 1 table and 29 graphs. Work used 52 sources of literature, of which 23 sources are in foreign languages.
Valmieras Accommodation Product Quality
Keywords: Vadībzinātne