Interneta portālu ziņu agregators - Mieriņš, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2013)
Interneta portālu ziņu agregators ir sistēma, kura spēja savākt, apstrādāt un vienkopus attēlot jaunākās publicētās ziņas Interneta portālos. Kā īpaša izstrādājamās sistēmas funkcionalitāte uzsverama spēja klasificēt rakstus pēc kategorijām (piem., sports, kultūra, vietējās ziņas utt.) un veikt pilna teksta meklēšanu rakstu tekstos. Sistēma izstrādāta izmantojot spējās izstrādes metodoloģiju Java programmēšanas valodā.

News aggregator portal is a system that is able to collect, process and display in one place the latest news from various news portals. A distinctive feature of the system is ability to automatically classify news articles by category (e.g. sports, culture, national news etc.) and provide full-text search within articles’ text. System has been developed using agile development practices using Java programming language.
News aggregator portal
Keywords: Datorzinātne