Iekšējās komunikācijas loma uzņēmumā SIA "RECK" - Ādama, Agnese (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darbā „Iekšējās komunikācijas loma uzņēmumā SIA „RECK” ” tiek pētīta kompānijas iekšējā komunikācija, tās organizācija, kā arī darbinieku un vadības apmierinātība ar iekšējās informācijas plūsmas norisi. Darbs sastāv no piecām daļām. Pirmajās trīs nodaļās ir apkopota literatūra par sabiedriskajām attiecībām, organizāciju komunikāciju un iekšējo komunikāciju organizācijā. Metodoloģijas daļā tiek aplūkotas darbā izmantotās pētnieciskās metodes un uzņēmuma iekšējās komunikācijas analīzes daļā tiek veikta iegūto datu analīze. Atslēgvārdi: sabiedriskās attiecības, organizācija, komunikācija, SIA „RECK”, iekšējās komunikācijas instrumenti un kanāli.

In bachelor thesis “The role of internal communication in LLC ”RECK” ” there are research of company’ internal communication, its organizational structure and employee and management satisfaction with internal information flow within company. Thesis consists of five parts. First three sections consist of research of literature about public relations, organization communication and internal communication within organization. Methodology section of thesis analyzes used research methods and in the internal communication analyze section there is data analysis. Keywords: public relations, organization, communication, LLC “RECK”, internal communication tools and channels.
The role of internal communication in LLC "RECK"
Keywords: Komunikācijas zinātne