Televīzijas kanālu komunikācija sociālajā tīklā Facebook: LNT, TV3 un LTV1 profilu analīze - Medne, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2016)
Attīstoties tehnoloģijām un to sniegtajām iespējām, mediji savu saturu var padarīt interaktīvāku un pieejamu dažādās platformās un formātos. Jaunajās mediju formas ir arī sociālie mediji, kas jebkuram to lietotājam, arī mediju uzņēmumiem, sniedz iespēju komunicēt ar citiem. Bakalaura darba tēma ir „Televīzijas kanālu komunikācija sociālajā tīklā Facebook: LNT, TV3 un LTV1 profilu analīze”. Teorētiskajā daļā tiek apskatīti jēdzieni - tradicionālie, jaunie un sociālie mediji, mediju konverģence, uzņēmumu komunikācija sociālajos medijos. Bakalaura darbā tiks noskaidrots kāda ir televīzijas kanālu komunikācija sociālajā tīklā Facbook, veicot lapu izpēti, kontentanalīzi lapu ierakstiem un intervijas ar lapu uzturētājiem.

Technologies and their opportunities have developed and therefore, media is able to make their content more interactive and available on different platforms and formats. Social media are one of the new media forms. It provides an opportunity to communicate with other users. This bachelor’s theme is “Television channels' communication in social network Facebook: analysis of LNT, TV3 and LTV1 profiles”. Theoretical part discusses about traditional and new social media, media convergence and corporate communication. The empirical part determined the television channel communication in social network Facebook by content analysis of 2015 years posts. In addition, it will make conclusions about the aim of television channels in social media. Keywords: TV, social media, LNT, TV3, LTV 1, media convergence.
Television channels' communication in social network Facebook: analysis of LNT, TV3 and LTV1 profiles
Keywords: Komunikācijas zinātne; televīzija; sociālie mediji; LNT; TV3; LTV1