Uzņēmuma pievilcība investīciju jomā un tā novērtējums - Geraščenko, Polina (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba tēma ir “Uzņēmuma pievilcība investīciju jomā un tā novērtējums”. Darba mērķis ir izpētīt rādītājus, kas ietekmē uzņēmuma investīciju pievilcību, izanalizēt metodes, kuras tiek izmantotas investīciju pievilcības novērtēšanai, novērtēt uzņēmuma investīciju pievilcību izmantojot uzņēmuma “Cirkle K” piemēru un izstrādāt priekšlikumus. Darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā darba autors sniedz ieskatu darba teorijā par investīciju jēdzienu, būtību un investīciju veidiem. Otrajā nodaļā darba autors sniedz ieskatu darba teorijā par investīciju pievilcības rādītājiem un novērtēšanas metodēm. Trešajā nodaļā darba autors sniedz informāciju par “Cirkle K” uzņēmumu, apkopo datus no aptaujā un intervijā iegūtajiem rezultātiem. Nobeigumā ir izstrādāti secinājumi un sniegti priekšlikumi, izmantotās literatūras saraksts un pielikumi. Bakalaura darbs sastāv no 64 lappusēm, kurās ir 31 attēls un 1 tabula.

The topic of the bachelor's thesis is "The attractiveness of the company in the field of investment and its evaluation". The aim of the work is to study the indicators that affect the company's investment attractiveness, to analyze the methods used to assess the investment attractiveness, to assess the company's investment attractiveness using the example of the company "Cirkle K" and to develop proposals. The work consists of 3 chapters. In the first chapter, the author provides an insight into the theory of work on the concept, essence and types of investment. In the second chapter, the author provides an insight into the theory of work on investment attractiveness indicators and evaluation methods. In the third chapter, the author provides information about the company "Cirkle K", collects data from the results of the survey and interview. Finally, conclusions and proposals, a list of references and appendices are provided. The bachelor's thesis consists of 64 pages with 31 figures and 1 table. Keywords: investments, investment attractiveness, evaluation, analysis, indicators.
Investment attractiveness of the enterprise and its evaluation
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; investīcijas; investīciju pievilcība; novērtēšana; analīze; indikatori