Inovāciju politika Latvijā no 2001.-2006.gadam - Āboliņa, Elīna (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba "Inovācijas politika Latvijā no 2001.-2006.gadam" mērķis ir pievērsties Latvijas nacionālās inovācijas sistēmas analīzei. Nacionālās inovācijas sistēmas darbības efektivitāte ir atkarīga no sistēmas ietvaros pastāvošo dalībnieku savstarpējās sadarbības. Latvijas nacionālās inovācijas vājais posms izpaužas zinātnes, izglītības un uzņēmējdarbības sektoru savstarpējā sadarbībā, kā rezultātā, iegūtās zināšanas netiek pārvērstas konkurētspējīgos komerciālos produktos.

The aim of the bachelor paper "Innovation policy in Latvia 2001 -2006" is to analyze Latvia's national innovation system analysing time period from 2001 till 2006. The effectiveness of the national innovation system depends on the cooperation between the elements of the system. Latvia's national innovation system is characterized by the lack of the cooperation between science, education and entrepreneurship sectors in order to promote the commercialisation of scientific work results.
Innovation Policy in Latvia 2001.-2006.
Keywords: Politikas zinātne (politoloģija)