Uzņēmuma McDonalds konkurētspējas novērtēšanas un tās uzlabošanas iespējas - Artemjeva, Anžela (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma – „Uzņēmuma McDonalds konkurētspējas novērtēšana un tās uzlabošanas iespējas”. Bakalaura darba mērķis-pamatojoties uz teorētiskām atziņām par konkurenci un konkurētspēju, izpētīt SIA McDonalds konkurētspēju tirgū un tās pilnveidošanas iespējas balstoties uz Latvijas, Lietuvas un Igaunijas investīciju nozares analīzes datu rezultātiem, izdarīt secinājumus un sniegt priekšlikumus SIA McDonalds konkurētspējas uzlabošanai. Bakalaura darba izstrādes gaitā autore ir izstrādājusi uzņēmuma McDonalds konkurētspējas paaugstināšanas projektu. Konkurētspējas paaugstināšanas projekts ir izstrādāts, lai pilnveidotu uzņēmuma McDonalds produkcijas gatavošanas procesu un paaugstinātu uzņēmuma konkurētspēju tirgū. Veicot investīcijas produkcijas gatavošanas iekārtās uzņēmums McDonalds plāno piesaistīt ārvalstu tiešas investīcijas no ES fondiem.

Bachelor thesis title – Company McDonalds competitive evaluation and improvement opportunities. Bachelor work purpose. Ground on theoretical conclusions for a competitiveness, to probe in the SIA Mcdonalds competitiveness in the market and possibilities of its improvement lean on the results of industry of the Latvia, Lithuania and Estonia investments analysis data, to do conclusions and to give suggestions to improve McDonald’s competitiveness. In bachelor work author has produced the project of enterprise Mcdonalds to increase competitiveness. A project is produced, that perfect a prepare of enterprise Mcdonalds products process and promote in an enterprise competitiveness in the market. Executing in prepare of investment products devices an enterprise Mcdonalds plans to attract foreign direct investments from the ES funds. After executed analysis of data of the foreign direct investments results an enterprise has doomed to execute investments in Lithuania.
Company McDonald competitive evalution and improvement apportunities
Keywords: Vadībzinātne