Sensoru mērījumu reālā laika vizualizācijas lietotne - Ščigoļevs, Vladimirs (Latvijas Universitāte, 2022)
Darbā ir aprakstīta sensoru mērījumu vizualizācijas lietotne, kas ļauj vizualizēt sensoru datus reālajā laikā, kā arī ierakstīt tos un vizualizēt vēlāk. Programmatūras izstrādē tika pielietota Python 3.9 programmēšanas valoda, Qt6 ietvars, SQLite3 datu bāze. Sistēma ir izstrādāta pēc SIA “CRYOGENIC AND VACUUM SYSTEMS” pasūtījuma.

This work describes a visualization application that allows to visualize sensor data in real time as well as record the data and visualize it later. For software development programming language Python 3.9, Qt6 framework and SQLite3 database were used. Software was developed on demand of LLC “CRYOGENIC AND VACUUM SYSTEMS”.
Sensor measurement data real time visualization software
Keywords: Datorzinātne; datu vizualizācija; reālā laika datu vizualizācija; grafiku konstruēšana; datu ierakstīšana