Sociālais tīkls - Apsītis, Artis (Latvijas Universitāte, 2015)
Sociālais tīkls tika izstrādāts kvalifikācijas darba ietvaros. Lietotājiem būs iespēja ievietot un apskatīt sev interesējošus rakstus, pasākumus un bildes, par kurām arī varēs izteikt savas domas komentāros. Lietotāji var veidot draudzību ar citiem lietotājiem un sazināties ar viņiem sūtot vēstules. Veidot pasākumus un domubiedru grupas, kur satikt līdzīgi domājošus cilvēkus. Sociālais tīkls būs pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem. Tas ir viegls veids kā uzturēt kontaktus ar draugiem un iepazīt jaunus cilvēkus. Sistēma viegli nodrošina iespēju uzzināt jaunas lietas, ko lietotājs iegūst no citu lietotāju rakstiem, bildēm vai apmeklējot pasākumus, par kuriem ir uzzinājis no pasākumu sadaļas sociālajā tīklā.

Social network was developed as a qualification work. Users can create and view articles, events and pictures that they founds interesting and can express they opinions by commenting. Users can create a friendship with other users. They can communicate with other by sending mail. Create events and groups where they can find other users with similar interests. Social network will be only for register users. It`s a simple way to stay connected to friends and meet new people. System simply provides opportunity to find out new things what users get from other user articles, pictures or by going to events that user found out from event section in social network.
Social network
Keywords: Datorzinātne; Sociālais tīkls; Sociāl network; PHP; Laravel