Varbūtības. Mācību grāmata vidusskolām. - Podnieks, Kārlis (Rīga, 1992)
Saturs. 1. Trīs etīdes. 2. Varbūtības jēdziens. 3. Varbūtību īpašības. 4. Kombinatorikas lietošana varbūtību teorijā. 5. Nosacītās varbūtības. 6. Beijesa formula. 7. Gadījuma lielumi. 8. Dispersija. Čebiševa nevienādība. 9. Lielo skaitļu likums. 10. Korelācija. Uzdevumu atrisinājumi.
Keywords: varbūtību teorija; mācību grāmata; vidusskolām