Podologa profesionālo kompetenču veidošanās profesionālajā studiju programmā - Ivanova, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba „Podologa profesionālo kompetenču veidošanās profesionālajā studiju programmā” mērķis - izpētīt podologa profesionālo kompetenču veidošanos studiju programmas īstenošanas procesā. Darba teorētiskajā daļā ar zinātniskās literatūras analīzes palīdzību analizēta podologa profesionālo kompetenču veidošanās pirmā līmeņa profesionālajā studiju programmā. Pētījuma teorētisko bāzi veido autori: Berliner C., Gage N., 1999; Miller M.A., Babcock D., 1996; Erikson E., 1998; Garleja R., 2003; Karpova Ā., 1998; Koķe T., 1999; Maslo E., 2003 u.c. Kvalitatīvajā empīriskā pētījuma daļā, lai noskaidrotu podologa profesionālās kompetences, to veidošanos, izmantota dziļā intervija. Raksturvārdi: podoloģija, podologa profesionālās kompetences, profesionālās studiju programmas.-

The aim of the Master’s thesis „Development ofPodologists’ Profesional Competences in the Study Process” is to explore the formation of professional competence of podiatrists during the process of learning in a study program. In the theoretical section of the work the author analyzes the formation of podiatrists’ professional competence in the process of first professional study program with the help of relevant scientific literature. The theoretical foundation is based upon the following authors: Berliner C., Gage N., 1999; Miller M.A., Babcock D., 1996; Erikson E., 1998; Garleja R., 2003; Karpova Ā., 1998; Koķe T., 1999; Maslo E., 2003 u.c. The empirical part of the study aimed to clarify podiatrists’ professional competence and its formation consists in-depth interviews. Keywords: podiatry, podiatrists’ professional competences, professional study programs.
Development of Podologists’ Profesional Competences in the Study Process
Keywords: Pedagoģija