Integrālie rēķini, 1.-2. daļa: konspekts lasīts Latvijas Valsts universitātes Fizikas un matemātikas fakultātē - Lūsis, Arvīds (Latvijas Valsts universitātes izdevniecība, 1941)
Saturs: 1. d. Nenoteiktie integrāli -- 2. d. Noteiktie integrāļi -- Pielikums: Zīmējumi
Integrālie rēķini
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS::Algebra, geometry and mathematical analysis::Mathematical analysis; Matemātiskā analīze; Integrālrēķini; Integrāli; Integral calculus