Latvija starptautiskajā loģistikas pakalpojumu tirgū - Rjadovs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darba tēma ir „ Latvija starptautiskajā loģistikas pakalpojumu tirgū‖ un tā autors ir Edgars Rjadovs. Darba mērķis ir izpētīt , ko Latvija spēj dot kā loģistikas pakalpojumu sniedzējs pasaulei, veikt secinājumus par esošo situāciju un sniegt priekšlikumus tās uzlabošanai. Darba teorijas daļā ir aprakstīta loģistikas nozare un transportu veidi . Analītiskajā daļā, ir izpētīta Latvijas transportu attīstība, salīdzināti loģistikas uzľēmumu apgrozījumi. Darba praktiskajā daļā autors noskaidroja esošo situāciju loģistikas transporta pakalpojuma tirgū, intervējot divas un aptaujājot deviľas firmas. Darbā ir izmantoti periodiskie izdevumi, grāmatas, zinātniskie raksti, interneta resursi. Darbs sastāv no 63 lapaspusēm, tajā ir iekļauti 3 pielikumi, 6 attēli un 9 tabulas Darbā tika izmantoti 55 literatūras avoti.

The author of this bachelor teethes is Edgars Rjadovs and its title is „Latvia in the international logistic services market‖. The aim of this work is to examine what Latvia can give to the worldwide market in logistics, make conclusions about current situation and make propositions on how to improve it. In the theoretical part of this teethes is an overlook on logistics field and the kinds of transportation. In the analytical part is examined the evolution of transportation in Latvia, compared the turnovers of logistics companies in Latvia. In the experimental part is examined the current situation in logistics transportation service market by interviewing two and surveying nine companies. In writing this work there have been used various books on logistics, internet sources, periodicals, scientific articles. This teethes consists of 63 pages with 6 images, 9 tables and 3 attachments. There have been used 55 sources of literature.
Latvija in the international logistic services market
Keywords: Vadībzinātne