Now showing items 1-2 of 2

    • Bezglutēna burgernīcas/picērijas izveide 

      Skripste, Maija (Latvijas Universitāte, 2020)
      Maģistra darbs “Bezglutēna burgernīcas/picērijas izveide” izstrādāts ar mērķi rast risinājumu bezglutēna ēdināšanas pieejamības Latvijā veicināšanai. Maģistra darba uzdevumi ietver esošās bezglutēna ēdināšanas pieejamības ...
    • Inženiersistēmu tehniskie un estētiskie aspekti interjerā 

      Kārkliņa, Santa (Latvijas Universitāte, 2016)
      Lai radītu komfortablu sabiedrisko telpu ēdināšanas vajadzībām, ir jāņem vērā daudzi un dažādi faktori, visupirms sākot ar telpas funkciju noteikšanas un apmierināšanas, kurām paredzēta telpa, beidzot ar inženiertehniskajiem, ...