Now showing items 1-2 of 2

    • Rapšu sēklu un rapšu raušu kvalitatīvais izvērtējums 

      Vītols, Alvis (Latvijas Universitāte, 2014)
      Darba praktiskajā daļā ir veikta 10 Latvijā audzētu rapša šķirņu izpēte, lai noskaidrotu, kura no šīm šķirnēm ir piemērotākā pārtikas eļļas ieguvei. Darbā ir noteikts mitruma, eļļas un kopproteīna sastāvs rapšu sēklās. ...
    • Trans – taukskābju noteikšana pārtikas produktos izmantojot gāzu hromatogrāfiju 

      Vītols, Alvis (Latvijas Universitāte, 2016)
      Trans- taukskābju noteikšana pārtikas produktos izmantojot gāzu gromotogrāfiju. Vītols A. Zinātniskais vadītājs Dr. ķīm. Mekšs P., Maģistra darbs , 69 lappuses, 42 attēli, 12 tabulas, 39 literatūras avoti, 6 pielikumi. ...