Показать сокращенную информацию
Priežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā.
dc.contributor.advisor | Ozola, Liene | |
dc.contributor.author | Pallo-Bušmane, Ingrīda | |
dc.contributor.other | Latvijas Universitāte. Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte | |
dc.date.accessioned | 2025-06-17T01:01:18Z | |
dc.date.available | 2025-06-17T01:01:18Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.other | 108375 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/69538 | |
dc.description.abstract | Priežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā. Tiek izmantotas dažādas sīrupa pagatavošanas tehnoloģijas. Tiek izmantoti dažādi recinātāji želejkonfekšu ražošanā. | |
dc.description.abstract | Possibilities of using pine cone syrup in the production of jelly candies. Different syrup preparation technologies are used. Different gelling agents are used in the production of jelly candies. | |
dc.language.iso | lav | |
dc.publisher | Latvijas Universitāte | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.subject | Veselības un sporta zinātnes | |
dc.subject | Priežu | |
dc.subject | čiekuri | |
dc.subject | Sīrups | |
dc.subject | Želejkonfektes | |
dc.title | Priežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā. | |
dc.title.alternative | Possibilities of using pine core syrup in the production of jelly candy. | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |