Показать сокращенную информацию

dc.contributor.advisorOzola, Liene
dc.contributor.authorPallo-Bušmane, Ingrīda
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte
dc.date.accessioned2025-06-17T01:01:18Z
dc.date.available2025-06-17T01:01:18Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.other108375
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/69538
dc.description.abstractPriežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā. Tiek izmantotas dažādas sīrupa pagatavošanas tehnoloģijas. Tiek izmantoti dažādi recinātāji želejkonfekšu ražošanā.
dc.description.abstractPossibilities of using pine cone syrup in the production of jelly candies. Different syrup preparation technologies are used. Different gelling agents are used in the production of jelly candies.
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectVeselības un sporta zinātnes
dc.subjectPriežu
dc.subjectčiekuri
dc.subjectSīrups
dc.subjectŽelejkonfektes
dc.titlePriežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā.
dc.title.alternativePossibilities of using pine core syrup in the production of jelly candy.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию