Now showing items 1-4 of 4

    • Apelsīnu sula senioru uzturā 

      Ķiploka, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2016)
      Strauji pieaugot populācijas novecošanās procesiem Eiropā, īpaši aktuāls kļūst jautājums par senioru veselības aprūpi. Iemesli, kuru dēļ seniori uzturā nepietiekamā daudzumā iekļauj augļus un dārzeņus - slikta mutes veselība ...
    • Ķīmiskā sastāva izvērtējums smiltsērkšķos 

      Gutins, Grigorijs (Latvijas Universitāte, 2017)
      Ķīmiskā sastāva izvērtējums smiltsērkšķos. Gutins G., zinātniskā vadītāja lekt. ķīm. maģ. Gigele R. Bakalaura darbs, 40 lappuses, 18 attēli, 22 tabulas, 16 literatūras avoti. Latviešu valodā. Darbā tika apkopota informācija ...
    • Rabarberu ķīmiskā sastāva izvērtējums 

      Dreimane, Marta (Latvijas Universitāte, 2015)
    • Vitamīnu koncentrācijas un antioksidantu aktivitātes izmaiņas kosmētiskajā losjonā 

      Siliņa, Elīna (Latvijas Universitāte, 2015)
      Pētījumā par Saules aptiekā pagatavotā „Micelārā losjona” sastāva izmaiņām lietošanas laikā, izmantojot fluorescences, absorbcijas un stabilā brīvā radikāļa DPPH mērījumu metodes, parādījām, ka losjonam nepiemīt antioksidantu ...