Show simple item record

dc.contributor.advisorVeselova, Andželaen_US
dc.contributor.authorLuksts, Viestursen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-23T13:58:28Z
dc.date.available2015-03-23T13:58:28Z
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.other32453en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/14399
dc.description.abstractBakalaura darba tēma ir „Lopkopības produkcijas ražošanas un virzīšanas iespējas Latvijas tirgū.” Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļa ir apskatīta tēma gaļas liellopu ražošanas iespējas Latvijā, kas sevī ietver populārākās liellopu šķirnes gaļas ražošanai Latvijā, vienkāršākās turēšanas tehnoloģijas, kas neprasa ieguldīt lielus līdzekļus, liellopu ādu pārstrāde Latvijā, kura nepelnīti atstāta novārtā, kā arī ir neliels ieskats Latvijas ārējos tirgos. Otrajā nodaļā tiek salīdzinātas liellopu liemeņu cenas Latvijā un citās ES valstīs, kā arī gaļas liellopu virzīšanas pasākumi Latvijā. Ar trešo nodaļu iesākās praktiskā daļa, kur tiek pētīta Z/S Pīlādži lauksaimnieciskā darbība, tiek apskatīta Z/S Pīlādži organizācijas vadība, lopkopības nozare saimniecībā, apskatītas izmaksas, cik izmaksā ganību atjaunošana saimniecība, turēšanas tehnoloģijas Z/S Pīlādži, tiek pētīta un analizēta arī saimniecības augkopības nozare, un produkcijas virzīšanas prasmes. Kā rezultātā radās secinājumi un priekšlikumi konkrētajai saimniecībai un nozarei kopumā. Bakalaura darba autors ir Viesturs Luksts darba apjoms ir 62 lappuses, darbā ir 16 tabulas un 1 attēls.en_US
dc.description.abstractBachelor's working theme is "Livestock production and promotion opportunities in the Latvian market." Bachelor's working cinsists of three sections. The first Chapter deals with theme of beef cattle production opportunities Latvian, which includes the most popular beef breeds for meat production Latvian, basic farming techniques, which require considerable investments in beef processing Latvian skin, which is undeservedly neglected, as well as a few insights into Latvian foreign markets. The second section compares the price of beef carcasses Latvian and other EU countries, as well as the beef promotion measures in Latvian. The third chapter began the practical part, which is studied Z/S Pīlādži agricultural activity at issue Z/S Pīlādži managment of the organization, the livestock industry holding deals cost of the cost pasture renovation farm, farming tehnologies Z/S Pīlādži, is being studied an analyzed also the crop sector, production and promotion skills. Resulted in conclusions and proposals relevant to the holding and the industry as a whole. The author is a Bachelor Viesturs Luksts amount of work is 62 pages, the work has 16 tables and 1.figure.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleLopkopības produkcijas ražošanas un virzīšanas iespējas Latvijas tirgūen_US
dc.title.alternativeLivestock production and promotion opportunities for the Latvian marketen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record