Show simple item record

dc.contributor.advisorKarlsone, Ilgaen_US
dc.contributor.authorFreimanis, Armandsen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T07:36:00Z
dc.date.available2015-03-24T07:36:00Z
dc.date.issued2007en_US
dc.identifier.other4539en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/19526
dc.description.abstractMaģistra darbs „Garšvielu kvalitātes un pielietojuma informācijas pieejamība Latvijas tirgū”. Maģistra darbā ir pētīta patērētājam sniegtā informācija par garšvielu kvalitāti, izpētīti faktori, kas veido garšvielu kvalitāti un, balstoties uz mārketinga teoriju, izstrādāti priekšlikumi patērētāju informēšanas pilnveidošanai. Lai noskaidrotu patērētāju zināšanu līmeni par garšvielu kvalitāti un pielietojumu, tika veikta patērētāju un populāru restorānu pavāru aptauja ar anketēšanas metodi. Analizējot pētījuma rezultātus, maģistra darba autors ir secinājis, ka garšaugu pielietojums būtu plašāks, ja tirdzniecības tīklā pieejamā informācija par tiem būtu bagātāka. Tas veicinātu ne tikai patērētāja vēlmju apmierināšanu, bet arī preču noietu tirgū, kas, savukārt, dotu peļņu ražotājam un izplatītājam.en_US
dc.description.abstractMaster`s work „Quality of spices, consumers access to information of their use in market of Latvia” The aim of work: to investigate the available to consumers information about quality of flavour plants and spices; to study the factors which influence quality and to work out suggestions for improving consumers access to information. The work consists of theoretical and practical parts. The author of the master`s work has come to a conclusion that the use of flavour plants could be wider if the accessible information about them were richer and the staff more erucated. It could promote satisfaction of consumers` demands and wishes, as well as promote market of these goods that would give income for producers and distributers. Master`s work consists of 82 pages, 19 charts, 18 pictures and a list of literature sources used in the work.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleGaršvielu kvalitātes un pielietojuma informācijas pieejamība Latvijas tirgūen_US
dc.title.alternativeAccess to information on the quality of spices in market of Latviaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record