Show simple item record

dc.contributor.advisorBatraga, Andaen_US
dc.contributor.authorSeļiščeva, Annaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T08:00:20Z
dc.date.available2015-03-24T08:00:20Z
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.other19825en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/21218
dc.description.abstractMaģistra darbā, pielietojot piemērotākās un efektīvākās pētīšanas metodes, tiek novērtēta klientu apmierinātība ar trīszvaigžņu viesnīcas „Hanza Hotel” sniegtajiem pakalpojumiem. Balstoties uz pētījuma rezultātiem, tiek izstrādātas rekomendācijas sniegto pakalpojumu pilnveidošanai un klientu apmierinātības līmeņa paaugstināšanai, lai sekmētu uzņēmuma veiksmīgu attīstību. Maģistra darba pirmā nodaļa tiek raksturota viesnīcu pakalpojumu specifika, kā arī veikta viesnīcu tirgus attīstības analīze, kas ir nepieciešama uzņēmējdarbības interešu nodrošināšanai. Otrajā nodaļā ir apskatīti patērētāju apmierinātības teorētiskie aspekti: raksturotas atšķirības apmierinātības definēšanā, izskatīta apmierinātības veidošanās atbilstības/neatbilstības koncepcija, ir analizētas apmierinātības vērtēšanas metodes un novērtēta to pielietošanas atbilstība viesnīcu darbībā. Trešajā nodaļā tiek raksturota viesnīcas „Hanza Hotel” darbība, novērtēti viesnīcas sniegtie pakalpojumi, kā arī analizēta esošo apmierinātības pētīšanas metožu atbilstība uzņēmuma mērķiem. Visbeidzot ir izklāstīti patērētāju apmierinātības pētījuma rezultāti, kurš balstījās uz viesnīcas klientu aptaujas rezultātu analīzi. Pētījuma ietvaros tika iegūta informācija par viesu vajadzībām un neapmierinātām vajadzībām, noskaidrots sniegto pakalpojumu kritēriju svarīgums viesiem un apmierinātības līmenis ar tiem. Balstoties uz iegūto informāciju, ir izstrādāti priekšlikumi viesnīcas darbības efektīvai attīstībai. Darba uzskatāmībai autore izmantojusi 10 tabulas, 28 attēlus, kā arī pievienojusi 14 pielikumus. Kopējais darba apjoms ir 122 lappuses (neieskaitot pielikumus). Atslēgas vārdi: patērētāju apmierinātība, apmierinātības pētīšanas metodes, viesnīca, pakalpojumi.en_US
dc.description.abstractThe research topic of the master thesis is evaluation of customer satisfaction with services provided by „Hanza Hotel”. Appropriate and effective research methods are used. The results of the research are basis for developing recommendations for the improvement of service and customer satisfaction level, promoting the company's successful development. The first chapter deals with specificity of hotel services, and hotel market development, as it is required for ensuring business interests. In the second chapter theoretical aspects of customer satisfaction are reviewed by author: difference in satisfaction definitions are characterized, and the most important consumer satisfaction evaluation methods are analyzed, assessing their compliance with the use of hotel business. The third chapter describes services provided by “Hanza Hotel”. Compliance of the existing satisfaction measurement methods with the company's goals is analyzed by author. The last chapter presents the results of hotel guests’ survey. The author obtained information on the guests’ needs and unmet needs, established criteria for the importance of the services provided to guests and the level of satisfaction with them. On the basis of the information gathered, author designed recommendations for effective development of the hotel. The thesis contains 122 pages, 28 pictures, 10 tables and 14 supplements. Keywords: consumer satisfaction, satisfaction research methods, hotel, services.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleViesnīcas „Hanza Hotel” klientu apmierinātības vērtēšana .en_US
dc.title.alternativeAn Evaluation of Customer Satisfaction in "Hanza Hotel" .en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record