• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • English 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Inovatīvas pārtikas preču pārdošanas sistēmas izveides projekts

Thumbnail
View/Open
303-42026-Maskova_Jana_jv09084.pdf (1.997Mb)
Author
Maškova, Jana
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Āboltiņa, Daiga
Date
2014
Metadata
Show full item record
Abstract
Maģistra darba „Inovatīvas pārtikas preču pārdošanas sistēmas izveides projekts” mērķis ir veicināt pārtikas tirdzniecības nozares attīstību Latvijā. Maģistra darba mērķa sasniegšanai autore izpēta pārtikas tirdzniecības nozares attīstību un esošo situāciju, nosaka nozarē esošās problēmas un tās novēršanas iespējas tuvāko divu gadu laikā, pielietojot projekta vadīšanas metodes. Darba pētījuma ietvaros tiek definēta sekojošā problēma: ilgs pārtikas iegādes process. Problēmas novēršanai darba autore izstrādā projektu, kura ietvaros tiek izveidota jauna pārtikas tirdzniecības veikala darbības koncepcija, kura balstās uz pārtikas produktu komplektiem atbilstoši pircēja izvēlētai receptei. Projekta mērķis ir nodrošināt iepirkšanas laika samazināšanos vismaz par 30% līdz 2016. gada 1. janvārim, papildus palielinot iedzīvotāju apmierinātības līmeni ar nozares darbību un uzlabojot uztura paradumus.
 
The goal of the Master’s thesis “Innovative food sales system establishment project” is to research the development of food commodity sales industry and the current situation, to establish the current issues and the possibility to eliminate them within the next two years by applying the methods, described in the project. The thesis defines the following issue: lengthy food purchasing process. To prevent the issues, the author develops the project that establishes a new grocery store concept, based on a food commodity package, according to a formula, selected by the consumer. The objective of the project is to decrease shopping time by 30% by January 1 of 2016, additionally increasing the consumer satisfaction level with the industry as such and improving food habits.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/21508
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses [8528]

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV