dc.contributor.advisor | Veselova, Andžela | |
dc.contributor.author | Šelkovska, Dana | |
dc.contributor.other | Latvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte | |
dc.date.accessioned | 2021-06-29T01:02:39Z | |
dc.date.available | 2021-06-29T01:02:39Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 81330 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/54910 | |
dc.description.abstract | Bakalaura darba tēma ir “Zīmola “Crème de la Crème” atpazīstamības līmeņa novērtējums patērētāju uzvedības kontekstā”. Darba mērķis ir pamatojoties uz zīmola veidošanas un atsevišķiem patērētāju uzvedības teorētiskiem aspektiem, kā arī aptaujas un intervijas rezultātiem, izpētīt zīmola “Crème de la Crème” atpazīstamības līmeni Latvijas tirgū patērētāju uzvedības kontekstā, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus zīmola atpazīstamības uzlabošanai. Pētījuma rezultāti liecina, ka “Crème de la Crème” ir labi atpazīstams starp esošiem un potenciāliem patērētājiem Latvijā, tomēr uzņēmumam ir nepieciešams pievērst uzmanību dažādākiem zīmola atpazīstamības veicināšanas paņēmieniem, lai piesaistītu arvien lielāku auditoriju. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām: tajā ir 70 lpp., 20 attēli un 5 pielikumi. Atslēgvārdi: zīmols, zīmola atpazīstamība, atpazīstamības veicināšanas paņēmieni, patērētāju kontekstā, zīmols “Crème de la Crème” | |
dc.description.abstract | The topic of the Bachelor's thesis – “Assessment of the Level of Brand “Crème de la Crème” recognition in the context of consumer behavior”. The aim of the work is to study the level of “Crème de la Crème” brand recognition in the Latvian market in the context of consumer behavior, to reveal shortcomings and to provide suggestions for improving brand awareness. The results of the research show that “Crème de la Crème” is well-known among existing and potential consumers in Latvia, however, the company needs to pay attention to various brand promotion methods in order to attract a growing audience. The Bachelor's thesis consists of three parts, including 70 pages, 20 illustrations and 5 appendixes. Keywords: brand, brand awareness, promotion techniques, consumer context, “Crème de la Crème” brand | |
dc.language.iso | lav | |
dc.publisher | Latvijas Universitāte | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.subject | Ekonomika un uzņēmējdarbība | |
dc.subject | Zīmols | |
dc.subject | Zīmola atpazīstamība | |
dc.subject | Atpazīstamības veicināšanas paņēmieni | |
dc.subject | Patērētāju kontekstā | |
dc.subject | Zīmols "Creme de la Creme" | |
dc.title | Zīmola “Crème de la Crème” atpazīstamības līmeņa novērtējums patērētāju uzvedības kontekstā. | |
dc.title.alternative | Assessment of the Level of Brand “Crème de la Crème” Recognition in the Context of Consumer Behavior. | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |