Pakalpojumu realizācijas kontrole uzņēmumā SIA “DC RESTORĀNI”.
Author
Bogdane, Kristīne
Co-author
Latvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
Advisor
Cekule, Laila
Date
2022Metadata
Show full item recordAbstract
Bakalaura darba tēma ir “Pakalpojumu realizācijas kontrole uzņēmumā SIA “DC restorāni”. Pētāmā problēma ir SIA “DC restorāni” pakalpojuma kvalitātes nodrošināšana visās struktūrvienībās vienādi augstā līmenī atbilstoši uzņēmuma izvirzītajiem darba standartiem apkalpošanas jomā. Bakalaura darba mērķis ir novērtēt uzņēmuma SIA “DC restorāni” pakalpojuma sniegšanas kvalitāti un sniegt priekšlikumus pakalpojuma realizācijas kontroles uzlabošanai. Bakalaura darbs ir strukturēts trīs daļās, teorētiskajā, kurā ir ietverta informācija par kontroles būtību organizācijā, ir apskatīta kontroles procesa nozīme organizācijā, kā arī standartu noteikšana un pakalpojuma kvalitātes novērtējums. Otrajā daļā darba autore apskata vispārējo SIA “DC restorāni” raksturojumu definējot uzņēmuma misiju un vīziju. Darba trešajā daļā darba autore apkopo veiktās aptaujas un intervijas laikā iegūtos rezultātus. Bakalaura darbs sastāv no 127 lapaspusēm, tajā ir iekļauti 12 attēli un 2 tabulas. Atslēgas vārdi: kontrole, kontroles process, kvalitātes rādītāji, pakalpojuma kvalitāte, slepenais pircējs, apkalpošanas kvalitāte. The topic of the bachelor paper is “Control of service quality in the company LTD “DC restorāni””. The research problem is to ensure the quality of service of LTD “DC restorāni” in all structural units at the same high level in accordance with the work standards set by the company in the field of service. The aim of the bachelor's thesis is to evaluate the quality-of-service provision of the company LTD "DC restorāni" and to provide proposals for the improvement of service implementation control. The bachelors’ paper has a structure of three parts, theoretical part- which contains of information on the nature of control within the organization, the role of the control process in the organisation is considered as well as setting standards and assessing service quality. The second part consists of the author reweaving the general characteristics of LTD “DC restorāni” defining the mission and vision of the company. In the third part of this paper, the author summarizes the results of the survey and interviews. The bachelor's thesis consists of 127 pages, it includes 12 figures and 2 tables. Keywords: control, control process, quality indicators, service quality, mystery shopper, service quality.