• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • Deutsch 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte / Faculty of Medicine and Life Sciences
  • 1 AAA -- Bakalaura un maģistra darbi (MDZF) / Bachelor's and Master's theses
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte / Faculty of Medicine and Life Sciences
  • 1 AAA -- Bakalaura un maģistra darbi (MDZF) / Bachelor's and Master's theses
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Priežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā.

Thumbnail
Öffnen
305-108375-Pallo-Busmane_Ingrida_ip18031.pdf (1.016Mb)
Autor
Pallo-Bušmane, Ingrīda
Co-author
Latvijas Universitāte. Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte
Advisor
Ozola, Liene
Datum
2025
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
Priežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā. Tiek izmantotas dažādas sīrupa pagatavošanas tehnoloģijas. Tiek izmantoti dažādi recinātāji želejkonfekšu ražošanā.
 
Possibilities of using pine cone syrup in the production of jelly candies. Different syrup preparation technologies are used. Different gelling agents are used in the production of jelly candies.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/69538
Collections
  • 1 AAA -- Bakalaura un maģistra darbi (MDZF) / Bachelor's and Master's theses [1984]

University of Latvia
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
@mire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

Statistik

Benutzungsstatistik

University of Latvia
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
@mire NV