• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • Latviešu 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte / Faculty of Medicine and Life Sciences
  • 1 AAA -- Bakalaura un maģistra darbi (MDZF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte / Faculty of Medicine and Life Sciences
  • 1 AAA -- Bakalaura un maģistra darbi (MDZF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Priežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā.

Thumbnail
View/Open
305-108375-Pallo-Busmane_Ingrida_ip18031.pdf (1.016Mb)
Author
Pallo-Bušmane, Ingrīda
Co-author
Latvijas Universitāte. Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte
Advisor
Ozola, Liene
Date
2025
Metadata
Show full item record
Abstract
Priežu čiekuru sīrupa izmantošanas iespējas želejkonfekšu ražošanā. Tiek izmantotas dažādas sīrupa pagatavošanas tehnoloģijas. Tiek izmantoti dažādi recinātāji želejkonfekšu ražošanā.
 
Possibilities of using pine cone syrup in the production of jelly candies. Different syrup preparation technologies are used. Different gelling agents are used in the production of jelly candies.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/69538
Collections
  • 1 AAA -- Bakalaura un maģistra darbi (MDZF) / Bachelor's and Master's theses [2227]

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV