Show simple item record

dc.contributor.advisorKrūmiņa, Ausmaen_US
dc.contributor.authorBrūders, Uldisen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-23T13:57:54Z
dc.date.available2015-03-23T13:57:54Z
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.other20849en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/14029
dc.description.abstractDarba autors, veicot savu pētījumu, vēlas izvērtēt cenas veidošanas procesu un lietotās cenu veidošanas metodes Rīgas restorānos, noskaidrot, vai tiek veikta cenas veidošanas faktoru analīze, cik rūpīgi tiek ievēroti cenas veidošanas posmi un kādas cenas veidošanas stratēģijas tiek pielietotas. Bakalaura darbs sastāv no divām daļām- teorētiskās, kurā tiek aplūkota teorija par cenām un to veidošanas metodēm, un praktiskās, kurā tiek intervēti Rīgas restorānu vadītāji un šefpavāri. Pēc viņu sniegtajām atbildēm tiek izdarīti secinājumi par cenas veidošanas procesu Rīgas restorānos un izstrādāti priekšlikumi veiksmīgākam cenas veidošanas procesam, ka arī tiks izveidota cenas veidošanas faktoru analīzes shēma. Bakalaura darbs sastāv no 65 lapas pusēm, 15 tabulām un 11 attēliem. Atslēgvārdi: cena, cenu veidošana, restorāns, Rīga, izmaksas, peļņa, uzcenojums, stratēģija.en_US
dc.description.abstractThe author, through his research, wants to assess the price formation process and the pricing methods used in restaurants in Riga, whether the price formation is carried out factor analysis of how closely the observed price formation stages, and value-building strategies are applied. Thesis consists of two parts-theoretical, which deals with the theory of prices and production methods, and practical, which include interviews with the Riga restaurants` managers and chefs. After their responses are consequential changes to the price formation process of Riga restaurants and proposals for developing the successful process of price formation that will also be a factor in the analysis of price formation scheme. Thesis consists of 65 pages, 15 tables and 11 illustrations. Keywords: price, pricing, restaurant, Riga, costs, profits, mark-up strategy.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleCenu veidošanas process Rīgas restorānu biznesā.en_US
dc.title.alternativePrice making process in Riga restaurant business.en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record