Show simple item record

dc.contributor.advisorVeselova, Andželaen_US
dc.contributor.authorKonohovs, Aleksandrsen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-23T13:58:12Z
dc.date.available2015-03-23T13:58:12Z
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.other24409en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/14212
dc.description.abstractBakalaura darba tēma „SIA „Fazer Latvija” maiznīcas mārketinga komunikāciju īpatnības”. Bakalaura darba mērķis - pamatojoties uz teorētiskām atziņām, izpētīt SIA “Fazer Latvija” maiznīcas mārketinga komunikācijas, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to pilnveidošanai. Bakalaura darba mērķa sasniegšanai tiek izvirzīti sekojoši uzdevumi: 1)Izpētīt virzīšanas tirgū jeb mārketinga komunikāciju teorētiskās nostādnes; 2)Raksturot uzņēmuma SIA “Fazer Latvija” darbību un pielietotās mārketinga komunikāciju veidus; 3) Izpētīt SIA “Fazer Latvija” mārketinga komunikāciju veidus, veicot klientu aptauju par SIA “Fazer Latvija” tām; 4)Atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to pilnveidošanai Bakalaura darba pirmajā nodaļā pētītas virzīšanas tirgū jeb mārketinga komunikāciju teorētiskās nostādnes. Darba otrajā nodaļā pētīta SIA “Fazer Latvija” maiznīcas darbība un sniegts ieskats tās organizētajos mārketinga komunikāciju pasākumos. Darba trešajā nodaļā veikta respondentu aptaujaen_US
dc.description.abstractBachelor's thesis: Marketing communications features of LTD “Fazer Latvia”. The aim of the bachelor – on the basis of theoretical knowledge, explore bakery Ltd "Fazer Latvia" its marketing communication, identify gaps and make proposals for their improvement. Bachelor thesis achieve the aim of the following tasks: 1)Study the marketing promotion or marketing communications theoretical approaches; 2)Describe the company “Fazer Latvia” activities and techniques applied in marketing communications; 3)Research marketing communication techniques through customer surveys in Ltd “Fazer Latvia”; 4)Reveal gaps and make proposals for the improvement. In the first chapter was explored market promotion or marketing communications theoretical approaches. Second chapter analyzes Ltd “Fazer Latvia” bakery operation and provides insight into the organized marketing communication activities. The third section focuses on respondents survey to find bakeries marketing communicationsen_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleSIA „Fazer Latvija” maiznīcas mārketinga komunikāciju īpatnības.en_US
dc.title.alternativeMarketing communications features of bakery LTD “Fazer Latvija”.en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record