dc.contributor.advisor | Kaļķis, Henrijs | en_US |
dc.contributor.author | Jegurs, Kaspars | en_US |
dc.contributor.other | Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte | en_US |
dc.date.accessioned | 2015-03-23T13:58:43Z | |
dc.date.available | 2015-03-23T13:58:43Z | |
dc.date.issued | 2013 | en_US |
dc.identifier.other | 34855 | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/14507 | |
dc.description.abstract | Bakalaura darba temats: Mārketinga mikss elementu analīze, pilnveidošana SIA „Zilais Putns” restorānā „Rozengrāls”, mērķis: veikt mārketinga mikss elementu analīzi restorānā, kā arī izstrādāt elementu pilnveidošanas iespējas.
Mērķa sasniegšanai tika pētīti un analizēti mārketinga mikss elementu un mārketinga komunikāciju teorētiskie aspekti, analizēti restorāna mārketinga mikss elementi un mārketinga komunikācijas, veikts empīrisks pētījums, ar aptaujas anketu restorāna apmeklētājiem.
1. daļā- definēti un analizēti mārketinga mikss elementi.
2. daļā- pētīta un analizēta restorāna mārketinga darbība.
3. daļā- analizēti empīriskā pētījuma rezultāti.
4. daļā- izstrādātas uzņēmuma darbības pilnveidošanas iespējas.
Nobeigumā secinājumi un priekšlikumi mārketinga darbības pilnveidošanai un attīstīšanai restorānā.
Darbā- 71 lpp., 4 nodaļas un 8 apakšnodaļas, 7 tabulas, 25 attēli, 27 izmantotās literatūras avoti, 6 pielikumi.
Atslēgvārdi: mikss, produkts, cena, virzīšana tirgū, vieta. | en_US |
dc.description.abstract | Bachelor work topic: The analysis and improvement of marketing mix elements in LTD „Zilais Putns” restaurant „Rozengrāls”, aim is to carry out analysis of marketing mix elements in restaurant, carry out options to improve these elements.
To achieve aim, marketing mix elements and marketing communications theoretical aspects were examined and analyzed, marketing mix and marketing communications in restaurant were analyzed, and also author of work made research by empirical method, with questionnaire for restaurant visitors.
1. part- marketing mix elements are defined and analyzed.
2. part- restaurant marketing examination, analysis.
3. part- analysis of empirical research results.
4. part- options of restaurant activity improvement.
In work- 71 pages, 4 chapters, 8 subclasses, 7 tables, 25 pictures, 27 sources of used literature, 6 additions.
Keywords: mix, product, price, promotion, place. | en_US |
dc.language.iso | N/A | en_US |
dc.publisher | Latvijas Universitāte | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Vadībzinātne | en_US |
dc.title | Mārketinga mikss elementu analīze un pilnveidošana SIA "Zilais Putns" restorānā "Rozengrāls" | en_US |
dc.title.alternative | The analysis and improvement of marketing mix elements in LTD "Zilais Putns" restaurant "Rozengrāls" | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | en_US |