Show simple item record

dc.contributor.advisorKaļķis, Henrijsen_US
dc.contributor.authorJegurs, Kasparsen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-23T13:58:43Z
dc.date.available2015-03-23T13:58:43Z
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.other34855en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/14507
dc.description.abstractBakalaura darba temats: Mārketinga mikss elementu analīze, pilnveidošana SIA „Zilais Putns” restorānā „Rozengrāls”, mērķis: veikt mārketinga mikss elementu analīzi restorānā, kā arī izstrādāt elementu pilnveidošanas iespējas. Mērķa sasniegšanai tika pētīti un analizēti mārketinga mikss elementu un mārketinga komunikāciju teorētiskie aspekti, analizēti restorāna mārketinga mikss elementi un mārketinga komunikācijas, veikts empīrisks pētījums, ar aptaujas anketu restorāna apmeklētājiem. 1. daļā- definēti un analizēti mārketinga mikss elementi. 2. daļā- pētīta un analizēta restorāna mārketinga darbība. 3. daļā- analizēti empīriskā pētījuma rezultāti. 4. daļā- izstrādātas uzņēmuma darbības pilnveidošanas iespējas. Nobeigumā secinājumi un priekšlikumi mārketinga darbības pilnveidošanai un attīstīšanai restorānā. Darbā- 71 lpp., 4 nodaļas un 8 apakšnodaļas, 7 tabulas, 25 attēli, 27 izmantotās literatūras avoti, 6 pielikumi. Atslēgvārdi: mikss, produkts, cena, virzīšana tirgū, vieta.en_US
dc.description.abstractBachelor work topic: The analysis and improvement of marketing mix elements in LTD „Zilais Putns” restaurant „Rozengrāls”, aim is to carry out analysis of marketing mix elements in restaurant, carry out options to improve these elements. To achieve aim, marketing mix elements and marketing communications theoretical aspects were examined and analyzed, marketing mix and marketing communications in restaurant were analyzed, and also author of work made research by empirical method, with questionnaire for restaurant visitors. 1. part- marketing mix elements are defined and analyzed. 2. part- restaurant marketing examination, analysis. 3. part- analysis of empirical research results. 4. part- options of restaurant activity improvement. In work- 71 pages, 4 chapters, 8 subclasses, 7 tables, 25 pictures, 27 sources of used literature, 6 additions. Keywords: mix, product, price, promotion, place.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleMārketinga mikss elementu analīze un pilnveidošana SIA "Zilais Putns" restorānā "Rozengrāls"en_US
dc.title.alternativeThe analysis and improvement of marketing mix elements in LTD "Zilais Putns" restaurant "Rozengrāls"en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record