Vadības stila pilnveide restorānu darbībā
Author
Gaitjukevičs, Sergejs
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Vitkovskis, Jānis
Date
2012Metadata
Show full item recordAbstract
Bakalaura darbs tika izstrādāts, lai izpētītu un novērtētu restorāna „Harry Morgan” un restorāna „Fosekroa” esošo vadības stilu un izstrādātu priekšlikumus tā uzlabošanai un efektīvai pielietošanai restorānos. Uzņēmumu vadības politikas analīzes rezultātā tika atklātas tās stiprās un vājās puses, novērtētas vadītājas attiecības ar darbiniekiem.
Darbs sastāv no 4 nodaļām. Pirmā nodaļa aplūko vadības procesu teorētiskos aspektus. Otrajā nodaļā sniegts restorāna „Harry Morgan” vispārīgs raksturojums, struktūra, veiktas aptaujas un analizēti darbinieku un vadītāja viedokļi par restorāna vadīšanas stilu. Trešajā nodaļā sniegts restorāna „Fosekroa” vispārīgs raksturojums, struktūra, ka arī veikta darbinieku un vadītāja viedokļu analīze par vadīšanu. Ceturtajā nodaļā, pamatojoties uz pētījuma rezultātiem, izdarīti secinājumi un izteikti priekšlikumi vadības stilu uzlabošanai un efektīvai pielietošanai restorānos.
Darbā ir izmantoti 36 attēli un 4 tabulas. Darba apjoms ir 81 lapa. This Bachelor paper has been made to explore and evaluate the restaurant "Harry Morgan" and restaurant "Fosekroa” existing management politics and to develop suggestions for the improvement and that effective use in restaurants. Companies management politics analysis showed the strengths and weaknesses of the restaurants, valued manager relationships with employees.
The paper consists of four chapters. The first chapter explains the theoretical aspects of the management process. The second chapter provides a restaurant "Harry Morgan" general characteristics, structure, show analysis of employees and manager opinions about the restaurant's management style. The third section gives the restaurant "Fosekroa" general characteristics, structure, and the same, show analyses of employees and manager views about management. In the fourth chapter, which based on the analyses results, has been made conclusions and suggestions in order to improve the management system and that effective use in restaurants.
There are 36 pictures and 4 tables. The amount of work is 81 pages.