Show simple item record

dc.contributor.advisorVitkovskis, Jānisen_US
dc.contributor.authorGaitjukevičs, Sergejsen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-23T13:58:52Z
dc.date.available2015-03-23T13:58:52Z
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.other38499en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/14608
dc.description.abstractBakalaura darbs tika izstrādāts, lai izpētītu un novērtētu restorāna „Harry Morgan” un restorāna „Fosekroa” esošo vadības stilu un izstrādātu priekšlikumus tā uzlabošanai un efektīvai pielietošanai restorānos. Uzņēmumu vadības politikas analīzes rezultātā tika atklātas tās stiprās un vājās puses, novērtētas vadītājas attiecības ar darbiniekiem. Darbs sastāv no 4 nodaļām. Pirmā nodaļa aplūko vadības procesu teorētiskos aspektus. Otrajā nodaļā sniegts restorāna „Harry Morgan” vispārīgs raksturojums, struktūra, veiktas aptaujas un analizēti darbinieku un vadītāja viedokļi par restorāna vadīšanas stilu. Trešajā nodaļā sniegts restorāna „Fosekroa” vispārīgs raksturojums, struktūra, ka arī veikta darbinieku un vadītāja viedokļu analīze par vadīšanu. Ceturtajā nodaļā, pamatojoties uz pētījuma rezultātiem, izdarīti secinājumi un izteikti priekšlikumi vadības stilu uzlabošanai un efektīvai pielietošanai restorānos. Darbā ir izmantoti 36 attēli un 4 tabulas. Darba apjoms ir 81 lapa.en_US
dc.description.abstractThis Bachelor paper has been made to explore and evaluate the restaurant "Harry Morgan" and restaurant "Fosekroa” existing management politics and to develop suggestions for the improvement and that effective use in restaurants. Companies management politics analysis showed the strengths and weaknesses of the restaurants, valued manager relationships with employees. The paper consists of four chapters. The first chapter explains the theoretical aspects of the management process. The second chapter provides a restaurant "Harry Morgan" general characteristics, structure, show analysis of employees and manager opinions about the restaurant's management style. The third section gives the restaurant "Fosekroa" general characteristics, structure, and the same, show analyses of employees and manager views about management. In the fourth chapter, which based on the analyses results, has been made conclusions and suggestions in order to improve the management system and that effective use in restaurants. There are 36 pictures and 4 tables. The amount of work is 81 pages.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleVadības stila pilnveide restorānu darbībāen_US
dc.title.alternativeManagement style improvement in the restaurant operationen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record