Show simple item record

dc.contributor.advisorStabulniece, Lailaen_US
dc.contributor.authorMičule, Andaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-23T13:58:56Z
dc.date.available2015-03-23T13:58:56Z
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.other39146en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/14657
dc.description.abstractBakalaura darba temats ir “Klientu apkalpošanas kvalitātes vērtēšana veikalā Apranga”. Bakalaura darba mērķis, pamatojoties uz teorētiskajām atziņām un aptaujāto klientu datiem, ir izpētīt un izvērtēt klientu apkalpošanas kvalitāti veikalā “Apranga”, kā arī atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus, klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošanai šajā veikalā. Bakalaura darbs sastāv no trīs nodaļām. Pirmajā nodaļā sastāv no teorētiskās informācijas, kas ietver pircēju apkalpošanas teorētiskos aspektus, pircēju apkalpošanas standartus un apkalpošanas kvalitātes vērtēšanas metodes. Otrajā nodaļā tiek skaidrots Apranga grupas vispārējs raksturojums un uzņēmuma darbība Latvijā. Trešā darba nodaļa ietver pētījuma metodikas raksturojumu, aptaujas anketu rezultātu analīze un veikala personāla apmācību iespēju vērtējums. Darba apjoms ir – 63 lappuses, 1 tabula, 12 attēli, 2 pielikumi. Pētījuma periods – 2013.gada aprīlis un maijs. Atslēgvārdi: klientu apkalpošana, klients, apkalpošanas kvalitāte.en_US
dc.description.abstractThe title of the Bachelor’s Thesis is “Customer Service quality in store Apranga”. The main goals of this work is to research and analyze the quality of customer service in Apranga, to expolore the shortcomings and find ways to improve the employer’s tactics to satisfy need’s of their clients. The research is based on theoretical and statistical findings.The Bacheor’s Thesis consists of three sections. The first part introduces theorethical aspects and standards of customer service and its quality rating methods. The second part explains the overall character of Apranga and its business in Latvia. The third part of the thesis includes a description of the research methodology, the analysis of surveys collected, and the opportunities employees have to improve their customer service skills.The volume of the paper is 63 pages, 1 tables, 12 images, and 2 attachments.The period of research conducted is April and May of 2013.Keywords: customer service, customer, quality of service.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleKlientu apkalpošanas kvalitātes vērtēšana veikalā “Apranga”.en_US
dc.title.alternativeCustomer service quality in store “Apranga”.en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record