• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • English 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Sociālo zinātņu fakultātes noslēguma darbi / Faculty of Social Sciences - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (SZF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Sociālo zinātņu fakultātes noslēguma darbi / Faculty of Social Sciences - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (SZF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Preces pārpozicionēšanas efektivitāte: atspirdzinošā dzēriena "Sprite" reklāmas kampaņu analīze

Thumbnail
View/Open
309-5578-Pravarne_Liliana_komu030036.pdf (905.9Kb)
Author
Pravarne, Liliāna
Co-author
Latvijas Universitāte. Sociālo zinātņu fakultāte
Advisor
Rupā, Ulrika
Date
2007
Metadata
Show full item record
Abstract
Bakalaura darba „Preces pārpozicionēšanas efektivitēte: atspidzinošā dzēriena „Sprite“ reklāmas kampaņu analīze“ galvenais mērķis ir nosakaidrot preces pārpozicionēšana nozīmi mārketinga mērķu sasniegšanā, kā arī noskaidrot, kādi nosacījumi jāievēro, lai pareizi veiktu produkcijas pārpozicionēšanu. Darba pētnieciskajā daļā tiek analizēta nesenā atspirdzinošā dzēriena „Sprite” pārpozicionēšana.Kā pētniecības metodes tika izmantotas: kvantitatīvā – dzēriena mērķgrupas anketēšana ar nolūku noskaidrot tās attieksmi pret pārpozicionējumu un dzēriena lietošanas paradumu izmaiņas, un kvalitatīvā – intervijas ar mārketinga speciālistiem, lai noskaidrotu profesionālu viedokli par notikušo pārpozicionēšanu. Abu metožu rezultātiem nonākot pretrunā, darba hipotēze apstiprinājās tikai daļēji – pēc kvantitatīvās metodes.
 
Bachelor’s work “Product’s re-positioning efficiency: analysis of refreshing drink’s “Sprite” advertisement campaign” main aim is to find out product’s re-position reason to reach set marketing targets, as well as to find out, what kind of conditions should be accounted, to make a correct product’s re-positioning. In the research part of the bachelors work the re-positioning of refreshing drink “Sprite” are analysed. Methods of the research: quantitative - questioning of drinks target auditory to find out its attitude about re-positioning and qualitative – interviews with marketing specialists to find out opinion of professionals about re-positioning. The result from the both research methods comes in conflict and the hypothesis approves only partly – after quantitative method.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/22793
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (SZF) / Bachelor's and Master's theses [4652]

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV