Показать сокращенную информацию
Rabarberu ķīmiskā sastāva izvērtējums
dc.contributor.advisor | Balcerbule, Zenta | en_US |
dc.contributor.author | Dreimane, Marta | en_US |
dc.contributor.other | Latvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte | en_US |
dc.date.accessioned | 2015-07-06T01:07:47Z | |
dc.date.available | 2015-07-06T01:07:47Z | |
dc.date.issued | 2015 | en_US |
dc.identifier.other | 49057 | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/29411 | |
dc.language.iso | N/A | en_US |
dc.publisher | Latvijas Universitāte | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Ķīmija | en_US |
dc.subject | Rabarberi | en_US |
dc.subject | Augsne | en_US |
dc.subject | Skābeņskābe | en_US |
dc.subject | C vitamīns | en_US |
dc.subject | Titrimetrija | en_US |
dc.title | Rabarberu ķīmiskā sastāva izvērtējums | en_US |
dc.title.alternative | Evaluation of the chemical content in rhubarb | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | en_US |