• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • English 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

PepsiCo un to piedāvāto produktu virzišanai izmantoto mārketinga komunikāciju pilnveidošanas iespējas.

Thumbnail
View/Open
303-54104-Bicihina_Justine_jb12069.pdf (2.365Mb)
Author
Bičihina, Justīne
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Veselova, Andžela
Date
2016
Metadata
Show full item record
Abstract
Bakalaura darba „PepsiCo un to piedāvāto produktu virzīšanai izmantoto mārketinga komunikāciju pilnveidošanas iespējas” mērķis ir - pamatojoties uz teorētiskām atziņām un autores veiktā pētījuma rezultātiem, izpētīt uzņēmuma darbību un tā izmantotos mārketinga komunikāciju veidus, ņemot vēra PepsiCo plašo zīmolu produktu skaitu, ko piedāvā uzņēmums, kā arī atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai. Darbs sastāv no teorētiskās daļas, kas ietver mārketinga komunikāciju uzskaiti un teoriju, uzņēmuma aprakstu, kā arī paša uzņēmuma pielietoto mārketinga komunikāciju analīzi. Praktiskajā daļā iekļauta internetā veikta aptauja kā arī novērošana – PepsiCo zīmolu - Pepsi un Lay’s produktu pieprasījums attiecībā pret citiem līdzīgiem produktiem. Empīriskajā daļā iekļauti aptaujas anketas un novērošanas rezultāti, un analīze. Darbs sastāv no – 72 lapaspusēm, 12 tabulām, 36 attēliem, 2 pielikumiem. Atslēgvārdi: PepsiCo, Pepsi, Lay’s, Cheetos, mārketinga komunikācijas, pilnveidošana
 
The Bachelor thesis “Improvement Opportunities of Marketing Communications Used by PepsiCo for the Advancement of the Company and Its Products” aims to, on the basis of theoretical cognitions and results obtained via research conducted by the author, explore the operation of the company and the types of marketing communications used by it, taking into consideration the large number of brand products of PepsiCo that are offered by the company, as well as to identify limitations and to present proposals for their elimination. The work consists of a theoretical part, which includes accounting of marketing communications and theory, description of the company and the appropriateness of the company's own marketing communications analysis. Practical part includes an internet survey and surveillance of demand of PepsiCo brand’s- Pepsi and Lay's - products demand in relation to other similar products. The empirical part contains the results of a questionnaire and observation and their analysis. Work consists of – 72 pages, 12 tables, 36 images, 2 appendices. Keywords: PepsiCo, Pepsi, Lay's, Cheetos, marketing communication, improvement
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/31984
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses [9009]

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV