Show simple item record

dc.contributor.advisorJākobsone, Idaen_US
dc.contributor.authorSņetkovs, Ivansen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T07:59:10Z
dc.date.available2015-03-24T07:59:10Z
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.other24091en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/20861
dc.description.abstractDarbā ir iekļauts literatūras apkopojums par kartupeļu ķīmisko sastāvu, kartupeļu cietes sastāvu un īpašībām. Eksperimentāli ir noteikts cietes daudzums dažādās Latvijā audzētās kartupeļu šķirnēs un veikts cietes sastāva izvērtējums, kas ietver amilozes daudzuma noteikšanu dažādu kartupeļu šķirņu cietēs.en_US
dc.description.abstractThe paper includes a summary of the literature on the chemical composition of Latvian-grown potatoes, its starch composition and properties. In the experimental part, starch quantity and starch composition is detected, which includes determination of amylose in varieties of potato starch.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.titleAmilozes un amilopektīna saturs Latvijā audzēto kartupeļu šķirnēsen_US
dc.title.alternativeContents of amylose and amylopectin in potato kinds cultivated in Latviaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record