Show simple item record

dc.contributor.advisorVīksna, Artursen_US
dc.contributor.authorZute, Ievaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T08:22:07Z
dc.date.available2015-03-24T08:22:07Z
dc.date.issued2006en_US
dc.identifier.other1928en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/22841
dc.description.abstractDarbā ir izpētīta iespēja noteikt augu tauku klātbūtni piena taukos, izmantojot kapilāro gāzu hromatogrāfiju un tika salīdzināti rezultāti, ko sniedz triglicerīdu noteikšanas analīzes ar gāzu hromatogrāfijas metodi paraugiem ar dažādu augu eļļu saturu.en_US
dc.description.abstractPossibility of determination of presence of non - milk fat in milk fats was evaluated in this paper. It was used capillary gas chromatography and compared results from triglycerides analyses by gas chromatography for samples with different vegetable oil content in it.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.titleKapilārās gāzu hromatogrāfijas izmantošana nepiena tauku noteikšanaien_US
dc.title.alternativeUtility of Capillary Gas Chromatography to Determine Non-dairy Faten_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record