dc.contributor.advisor | Jākobsone, Ida | en_US |
dc.contributor.author | Ritums, Eduards | en_US |
dc.contributor.other | Latvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte | en_US |
dc.date.accessioned | 2015-07-06T01:07:50Z | |
dc.date.available | 2015-07-06T01:07:50Z | |
dc.date.issued | 2015 | en_US |
dc.identifier.other | 49304 | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/29420 | |
dc.description.abstract | Izvērtētas fizikāli ķīmiskās, antibakteriālās un antioksidantu īpašības Latvijā iegūtos medus paraugos. | en_US |
dc.description.abstract | Physiochemical, antibacterial and antioxidant properties evaluated for honey samples produced in Latvia. | en_US |
dc.language.iso | N/A | en_US |
dc.publisher | Latvijas Universitāte | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Ķīmija | en_US |
dc.subject | Medus | en_US |
dc.subject | Saharoze | en_US |
dc.subject | Antioxidanti | en_US |
dc.subject | Skābums | en_US |
dc.subject | Reducējošie cukuri | en_US |
dc.title | Fizikāli ķīmisko, antibakteriālo un antioksidantu īpašību izvērtējums Latvijas medū | en_US |
dc.title.alternative | Evaluation of physicochemical, antibacterial and antioxidant properties in Lavian honey | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | en_US |