Show simple item record

dc.contributor.advisorJākobsone, Idaen_US
dc.contributor.authorRitums, Eduardsen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-07-06T01:07:50Z
dc.date.available2015-07-06T01:07:50Z
dc.date.issued2015en_US
dc.identifier.other49304en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/29420
dc.description.abstractIzvērtētas fizikāli ķīmiskās, antibakteriālās un antioksidantu īpašības Latvijā iegūtos medus paraugos.en_US
dc.description.abstractPhysiochemical, antibacterial and antioxidant properties evaluated for honey samples produced in Latvia.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.subjectMedusen_US
dc.subjectSaharozeen_US
dc.subjectAntioxidantien_US
dc.subjectSkābumsen_US
dc.subjectReducējošie cukurien_US
dc.titleFizikāli ķīmisko, antibakteriālo un antioksidantu īpašību izvērtējums Latvijas medūen_US
dc.title.alternativeEvaluation of physicochemical, antibacterial and antioxidant properties in Lavian honeyen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record