Show simple item record

dc.contributor.advisorVīksna, Arturs
dc.contributor.authorStroganova, Natālija
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte
dc.date.accessioned2016-07-06T01:02:46Z
dc.date.available2016-07-06T01:02:46Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other54476
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/34067
dc.description.abstractDarbā veikta literatūras apkopošana par neorganiskās un organiskās alvas un to savienojumu izplatību, izmantošanu, ķīmiskām īpašībām, fizikālām īpašībām, fizioloģisko nozīmi, reglamentējošu likumdošanu; alvas migrāciju no iepakojuma uz pārtikas produktu, to kvantitatīvās noteikšanas metodēm, tika izpētīts konservētu ananāsu tirgus Latvijā. Darba tika noteikta alvas koncentrācija konservu bundžu iepakojumā un alvas koncentrācija konservētos ananāsos un sīrupā.
dc.description.abstractIn this research project inorganic and organic tin and their compounds chemical and physical properties, physiological role, migration from packaging to food, quantification methods, regulatory legislation were performed. Exploring of canned pineapple market in Latvia were done. In this research project a tin determination in can packing, pineapples and syrup were done.
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectĶīmija
dc.subjectALVA
dc.subjectMIGRĀCIJA NO IEPAKOJUMA
dc.subjectALVAS NOTEIKŠANA
dc.subjectKONSERVĒTI ANANĀSI,
dc.subjectWDXRF
dc.titleAlvas noteikšana konservētos augļos
dc.title.alternativeDetermination of tin in canned fruits
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record